Wil jij meehelpen aan Verniet.be?

Ik probeer dagelijks een gratis product of leuke actie te plaatsen op deze website. Maar zou het niet leuker zijn mochten er elke dag meerdere leuke dingen geplaatst worden? Helaas ontbreekt mij hiervoor de tijd en daarom ben ik op zoek naar mensen die willen meehelpen aan Verniet.be

Je moet geen kennis hebben van hoe je een website maakt of onderhoudt, enkel je ogen openhouden en als je een leuke actie ziet deze actie doorgeven aan mij zou al heel leuk zijn! Wil je ook artikels gaan schrijven? Dat kan! Heb je nog ideetjes om de site beter te maken? Laat het mij weten!

Heb je zin om mee te helpen? Stuur dan een mailtje naar helpen@verniet.be !


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *