Gratis Zeppe & Zikki doeboek

Gratis Zeppe & Zikki doeboek

Feest! Want Zeppe & Zikki zijn dit jaar al 10 jaar dé verkeershelden van Vlaanderen.
In hun eigen televisiereeks bij VTM KIDS beleven ze de zotste avonturen in het verkeer en ontdekken op een humoristische manier samen hoe het veiliger kan. Ze scoorden twee nummer één hits met “De Zeppe & Zikki song” met Urbanus en Regi en “Hougabouga” met Jacques Vermeire.
Daarnaast zijn onze vrienden ook het gezicht van grote sensibiliseringscampagnes op radio, tv, in kranten en op de snelwegaffiches. Zo zijn Zeppe & Zikki er niet alleen in geslaagd om de bekendste zebra & schildpad te worden bij jong en oud, maar hebben ze samen met heel veel mensen mee kunnen bouwen aan een veiliger verkeer in Vlaanderen. Er gebeuren minder ongevallen, maar omdat elk ongeval er één teveel is gaan Zeppe & Zikki ook de komende jaren full speed verder!

Speciaal voor hun tiende verjaardag, hebben Zeppe & Zikki 100 000 doeboekjes over het verkeer klaarliggen vol met puzzels, quizzen, vlogtips, uitdagingen en nog veel meer.
Ze zijn vooral geschikt tot 9 tot 12 jarigen. Je kan dit cadeau van Zeppe & Zikki gratis bestellen voor jouw school of vereniging en dan worden ze netjes op het adres naar keuze afgeleverd.

Vraag je gratis Zeppe & Zikki doeboek aan via deze link!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *