Gratis tickets Walibi

gratis tickets walibi

Walibi in Waver is één van de grootste en leukste pretparken van België. Spijtig genoeg worden de tickets elk jaar duurder. Als volwassene betaal je 36,5 euro en kinderen betalen 31,5 euro dus als je met een gezin van 4 personen gaat ben je al 136 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen, niet?

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor Walibi kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor Walibi kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Heb je geen gratis tickets op de kop kunnen tikken voor Walibi? Weet dan dat je via de officiële webshop je tickets kan kopen aan de beste prijs.

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor het Walibi laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

1 reactie

  1. Bij Total en het Nieuwsblad had je vorig jaar ook fantastische weggeefacties. Een Let’s Go Pass is ook echt wel de moeite als je graag naar Walibi en Aqualibi gaat. Bovendien krijg je ook korting op andere parken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *