Gratis tickets Velofollies 2020

Velofollies is de jaarlijkse hoogmis voor de fietsliefhebber in ons land. Het spijtige is dat de tickets voor velofollies elk jaar duurder worden. Momenteel kost een kaartje voor een volwassene al 15 euro. Als je met 2 volwassenen en 2 kinderen gaat ben je tegenwoordig al bijna 50 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen?

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor het Velofollies 2020 kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor Velofollies 2020 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor Velofollies 2020 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

8 reacties

  1. ik en mijn echtgenoot zijn van plan, een electr. fiets aan te kopen, dit jaar.
    daarom we eens naar velofolies zouden komen kijken

  2. Ik wil volgend jaar een degelijke koersfiets kopen, daarom wil ik er bij zijn om te vergelijken van merken en natuurlijk de prijzen, wil een uitdaaging doen tegen over de familie om de Moventou op te rijden, dit ondanks ik een hartpatiënt ben in 2gr.

  3. Mijn kleindochter doet dit jaar haar plechtige communie. Ik koop haar een fiets als geschenk. Samen met haar ga ik vrijdag na school de beurs bezoeken. Vrijkaarten zouden welkom zijn.

  4. Mijn man en ik zijn op zoek naar de beste elektrische fiets, daarom lijkt de beurs ons super interessant, gratis kaarten zouden super welkom zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *