Gratis tickets vakantiesalon Brussel 2019

Gratis tickets vakantiesalon Brussel

Het vakantiesalon in Brussel is de jaarlijkse hoogmis voor de reisliefhebbers in ons land. Je kan er informatie vinden over meer dan 800 bestemmingen! Er is een breed aanbod van 300 Belgische en internationale exposanten die zorgen voor inspiratie, droombestemmingen en interessante saloncondities.

Daarnaast zijn er nog heel wat rand activiteiten: ontmoet bloggers, neem deel aan workshops, geniet van een massage in de relaxzone en proef van de wereldkeuken in het Cooking Theater…

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor het vakantiesalon Brussel 2019 kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor het vakantiesalon Brussel 2019 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Ook Sunjets geeft normaal elk jaar tickets weg. Momenteel staat deze actie nog niet online maar hou zeker deze pagina de komende tijd in de gaten!

Tip 4. Via Collishop kan je ook aan gratis kaarten komen via deze link. Je hoeft er enkel je gegevens in te vullen om een persoonlijk ticket in je mailbox te ontvangen.

Tip 5. Moest je toch nergens een gratis ticket voor het vakantiesalon Brussel 2019 op de kop kunnen tikken weet dan dat je via de e-shop van het vakantiesalon het goedkoopste kan bestellen. Je kan de e-shop terugvinden via deze link!

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor het vakantiesalon Brussel 2019 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *