Gratis tickets TuinXpo Kortrijk 2018

Gratis tickets TuinXpo Kortrijk 2018

Als eerste indoor tuinbeurs van het jaar speelt TUINXPO gretig in op de steeds evoluerende tuintrends. Wat mag je verwachten? Grillige en natuurlijke vormen of strak en nagelnieuw design, van vierkante metertuin naar uitnodigend terras tot grote moestuin… Naast een compleet aanbod van alle mogelijke materialen, producten, advies en ideeën voor de tuin, ontdek je er ook inspirerende groenzones en demotuinen. Als tuinliefhebber doe je gegarandeerd inspiratie op, je beleeft er je passie… vier de lente en bereid je voor op een ‘long hot summer’!

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor TuinXpo 2018 in Kortrijk kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor TuinXpo 2018 kan bekomen.

Tip 2. Je kan gratis tickets aanvragen voor TuinXpo via de officiële website van het evenement via deze link!

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor TuinXpo 2018 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *