Gratis tickets Sfeer 2020

Sfeer brengt op een vernieuwende manier interieur, tuin en kunst bij elkaar. Het aanbod gaat van de nieuwste trends over de klassieke waarden tot een bijzondere beleving. Het spijtige is dat de tickets voor Sfeer elk jaar duurder worden. Momenteel kost een kaartje voor een volwassene al 9,50 euro. Als je met 2 volwassenen en 2 kinderen gaat ben je tegenwoordig al 38 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen?

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor Sfeer 2020 kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor Sfeer 2020 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Moest je toch nergens een gratis ticket voor het Sfeer 2020 op de kop kunnen tikken weet dan dat je via de e-shop van Sfeer je tickets goedkoper kan bestellen. Je kan de e-shop terugvinden via deze link!

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor Sfeer 2020 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *