Gratis tickets Jaarbeurs Gent 2019

Gratis tickets Jaarbeurs Gent 2019

De Jaarbeurs Gent verzamelt meer dan 200 exposanten in Flanders expo. Je kan genieten van verschillende activiteiten en aanbiedingen. Normaal kost een ticket 5 euro maar dat moet toch gratis kunnen?

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor de Jaarbeurs van Gent kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor de Jaarbeurs Gent 2019 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Ga zeker eens langs bij deelnemende handelaren / winkel, als partner van het event hebben zij ook wel wat gratis kaarten die ze mogen weggeven.

Tip 4. Moest je toch nergens een gratis ticket voor de Jaarbeurs Gent 2019 op de kop kunnen tikken hebben weet dan dat je via de e-shop van de Jaarbeurs je tickets kan kopen voor 5 euro. Je kan de e-shop terugvinden via deze link!

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor de Jaarbeurs Gent editie 2019 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *