Gratis tickets Inside 2018

gratis tickets inside

De Countryside beurs is van naam verandert en gaat voortaan door het leven als de Inside beurs. De nadruk op het culinaire, op een warm thuisgevoel en op avontuurlijk buitenactiviteiten blijft behouden! Een trouwe bezoeker zal zeker bekende gezichten tegenkomen, al komen er ook nieuwe gezichten bij. De eerste editie van Inside zal een ware ontdekkingstocht worden langs een gloednieuw parcours. Het spijtige is dat tickets voor Inside / Countryside elk jaar duurder worden. Momenteel kost een kaartje voor een volwassene 10 euro euro. Als je met 2 volwassenen gaat ben je tegenwoordig al 20 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen?

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor Inside 2018 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Ga op voorhand eens langs bij de exposanten, de kans is groot dat je bij hen gratis kaarten op de kop kan tikken als je wat interesse toont.

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor de Inside beurs laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *