Gratis tickets Horeca Expo 2018

gratis kaarten horeca expo

De Horeca Expo 2018 opent dit jaar haar deuren van 18 tot 22 november in Flanders Expo. Horeca Expo is dan ook de grootste Belgische totaalbeurs voor de horecasector met meer dan 650 exposanten op een oppervlakte van 54.000m². Het spijtige is dat tickets voor de Horeca Expo elk jaar duurder worden. Momenteel kost een kaartje al 10 euro. Als je met 2 volwassenen gaat ben je tegenwoordig al 20 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen?

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor de Horeca Expo 2018 kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor de Horeca Expo 2018 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Ga op voorhand eens langs bij de exposanten, de kans is groot dat je bij hen gratis kaarten op de kop kan tikken als je wat interesse toont.

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor de Horeca Expo van 2018 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *