Gratis tickets Hengel Expo 2018

gratis tickets hengel expo

Twee dagen vol hengelsportplezier op Hengel Expo 2018 in Kortrijk Xpo: de grootste en mooiste beurs voor de sportieve en recreatieve visser. Het spijtige is dat tickets voor de Hengel Expo elk jaar duurder worden. Momenteel kost een kaartje voor een volwassene al 8 euro. Als je met 2 volwassenen en 2 kinderen gaat ben je tegenwoordig al 22 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen?

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor de Hengel Expo 2018 kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor de Hengel Expo 2018 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Ga op voorhand eens langs bij de exposanten, de kans is groot dat je bij hen gratis kaarten op de kop kan tikken als je wat interesse toont.

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor de Hengel Expo van 2018 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *