Gratis tickets Fleuramour 2019

Fleuramour dat zijn een honderdtal floristen, vanuit Mexico tot Australië, die het prachtige kasteeldomein van Alden Biesen decoreren met 140.000 bloemen verwerkt in ontelbare prachtige creaties. Het spijtige is dat de tickets voor fleuramour elk jaar duurder worden. Momenteel kost een kaartje voor een volwassene al 23 euro. Als je met 2 volwassenen gaat ben je tegenwoordig al 46 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen?

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor Fleuramour 2019 kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor Fleuramour 2019 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Moest je toch nergens een gratis ticket voor Fleuramour 2019l op de kop kunnen tikken weet dan dat je via de e-shop van Fleuramour je tickets kan bestellen voor 20 euro. Je kan de e-shop terugvinden via deze link!

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor het Fleuramour 2019 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *