Gratis tickets fiets en wandelbeurs 2019

Hou jij van een leuke actie vakantie? Dan is de fiets en wandelbeurs 2019 een echte aanrader. Wie op zoek is naar een actieve vakantie, vindt op de Fiets en Wandelbeurs verrassende routes en paden, een ruim aanbod begeleide reizen, stevige wandelschoenen en sterke trekkersfietsen. Al die toeristische diensten, reisorganisaties, accommodaties en outdoorfabrikanten worden aangevuld met een uitgebreide portie lezingen, workshops en tips van doorwinterde wandelaars en fietsers.

Tickets kosten 7 euro voor volwassenen maar we willen lieven natuurlijk gratis kunnen gaan. Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor de fiets en wandelbeurs van 2019 kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor de fiets en wandelbeurs 2019 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Ga op voorhand langs bij één van de exposanten. De kans is groot dat zij jou kunnen helpen aan een gratis ticket.

Tip 4. De website tragewegen.be geeft 5 kaarten weg voor de fiets en wandelbeurs 2019. Deelnemen aan deze wedstrijd kan via deze link!

Tip 5. Ook de mensen van FarOut.be hebben een wedstrijd waarbij ze 5 tickets weggeven. Deelnemen aan deze wedstrijd kan via deze link!

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor de fiets en wandelbeurs 2019 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

1 reactie

  1. Beste,
    De 2 links die naar Tragewegen & FarOut verwijzen gaan over 2017 . Er is nergens een spoor naar 2018…..

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *