Gratis tickets Cocoon 2019

Cocoon de woon- en interieurbeurs gaat dit jaar door van 17 tot 25 november. Ieder jaar brengt COCOON, de grootste woon- en interieurbeurs van België, klinkende namen uit de wereld van design, meubels, textiel, (tafel)decoratie en tuin samen. Het spijtige is dat tickets voor Cocoon elk jaar duurder worden. Momenteel kost een kaartje voor een volwassene 8 euro. Als je met 2 volwassenen gaat ben je tegenwoordig al 16 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen?

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor Cocoon 2019 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Ga op voorhand eens langs bij de exposanten, de kans is groot dat je bij hen gratis kaarten op de kop kan tikken als je wat interesse toont.

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor Cocoon 2019 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

3 reacties

  1. Beste, wij zouden graag morgen zondag gratis naar de cocoon beurs gaan. Kunnen wij in aanmerking komen voor de twee gratis inkomtickets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *