Gratis tickets Chocoladesalon 2018

Gratis tickets Chocoladesalon 2018

Het Chocoladesalon is de jaarlijkse hoogmis voor al wie eens graag smult van een stukje chocolade. Het spijtige is dat de tickets voor het Chocoladesalon elk jaar duurder worden. Momenteel kost een kaartje voor een volwassene al 10,50 euro. Als je met 2 volwassenen en 2 kinderen gaat ben je tegenwoordig al 31 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen?

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor het Chocoladesalon kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. The Belgian Chocolate house heeft een wedstrijd lopen waarbij je 16 tickets voor de vip-avond en 50 gewone tickets kan winnen. Deelnemen kan via deze link!

Tip 4. Als je toch geen gratis kaarten op de kop kan tikken dan kan je via de officiële webshop het goedkoopst aan kaarten geraken. Je kan de officiële webshop terugvinden via deze link!

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor het Chocoladeslon 2018 van Brussel laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *