Gratis tickets Bouwinnovatie 2020

Bouwinnovatie is dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg. Ze brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak om jouw bouwdroom te realiseren. Het spijtige is dat de tickets voor Bouwinnovatie elk jaar duurder worden. Momenteel kost een kaartje voor een volwassene al 10 euro. Als je met 2 volwassenen gaat ben je tegenwoordig al 20 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen?

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor Bouwinnovatie 2020 kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor het autosalon 2020 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Ga zeker op voorhand eens langs bij exposanten en laat uitschijnen dat je bouw- en of verbouwplannen hebt. De kans is groot dat je op deze manier een gratis ticket op de kop kan tikken.

Tip 4. Moest je toch nergens een gratis ticket voor Bouwinnovatie 2020 op de kop kunnen tikken weet dan dat je via de e-shop van het autosalon je tickets het goedkoopst kan bestellen. Je kan de e-shop terugvinden via deze link!

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor Bouwinnovatie 2020 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *