Gratis tickets boekenbeurs 2019

gratis tickets boekenbeurs

De boekenbeurs van Antwerpen is de jaarlijkse hoogmis voor de boekenliefhebbers. Het spijtige is dat tickets voor de boekenbeurs elk jaar duurder worden. Momenteel kost een kaartje voor een volwassene al 10 euro. Als je met 2 volwassenen en 2 kinderen gaat ben je tegenwoordig al 32 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen?

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor de boekenbeurs 2019 van Antwerpen kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor de boekenbeurs 2019 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor de boekenbeurs laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

3 reacties

  1. Zou toch nog graag gaan met m’n zus en haar dochter. Allen fervente lezers. Maar vond nog geen gratis tickets. Iemand die weet waar ik er zou kunnen vinden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *