Gratis tickets autosalon 2020

Gratis tickets autosalon 2020

Het autosalon is de jaarlijkse hoogmis voor de autoliefhebbers in ons land. Het spijtige is dat de tickets voor het autosalon elk jaar duurder worden. Momenteel kost een kaartje voor een volwassene al 15 euro. Als je met 2 volwassenen en 2 kinderen gaat ben je tegenwoordig al 48 euro kwijt. Dat moet toch gratis kunnen?

Daarom hebben we hieronder al wat tips verzameld en houden we voor jou in de gaten of er nieuwe acties opduiken waar je gratis tickets voor het autosalon 2012 van Brussel kan bekomen.

Tip 1. Schrijf je in op onze Facebook pagina zodat we je de op de hoogte kunnen houden als er ergens een nieuwe actie opduikt waarbij je gratis kaarten voor het autosalon 2020 kan bekomen.

Tip 2. We mogen zelf enkele tickets weggeven. Je kan je kans wagen via deze link!

Tip 3. Ga zeker eens langs bij je eigen garage en laat doorschemeren dat je overweegt om een nieuwe wagen aan te kopen maar dat je graag eerst eens zou vergelijken op het autosalon. De kans is groot dat je op deze manier een gratis ticket op de kop kan tikken.

Tip 4. In het januari nummer van Autowereld magazine van Januari kan je normaal ook altijd een kaartje terugvinden voor de nocturne avond van het autosalon.

Tip 5. VAB & Touring geven normaal ook elk jaar tickets weg via wedstrijden op hun website. Van zodra deze wedstrijden online zijn zullen we jullie hier en op onze Facebook pagina op de hoogte brengen.

Tip 6. Moest je toch nergens een gratis ticket voor het autosalon 2020 in Brussel op de kop kunnen tikken weet dan dat je via de e-shop van het autosalon je tickets 20% goedkoper kan bestellen. Je kan de e-shop terugvinden via deze link!

Heb jij nog een actie gevonden waar je gratis tickets kan bekomen voor het autosalon 2020 laat het dan weten in de reacties onderaan deze pagina of via dit formulier!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

12 reacties

 1. Ik ben al vaak naar het autosalon geweest! Maar dit jaar misschien gratis!mvg Angelo Vaes en Mara plessers!!
  Alvast bedankt

 2. Ik al verschillende keren naar auto salon geweest maar dit jaar ga ik om de hibride wagens te
  Vergelijken dat is toch het makelijkst op het salon
  Gr Patrick en hilde

 3. Wil graag elektrische wagens vergelijken . Het zijn altijd degenen die connecties hebben , die ook nog eens overal gratis naar toe kunnen.

 4. Zou heel graag er naartoe gaan met mijn zoon van bijna 18, zo kan hij ook eens zien wat er op de markt is voor binnenkort.

 5. Jaarlijkse gezins uistap, zou heel leuk zijn. Super zijn als we eens met ons 4 gratis kunnen gaan. Aangezien mijn ouders opzoek zijn achter een nieuwe wagen. Zou oooo zo fijn zijn!!!

 6. mijn zoon zou morgen naar autosalon willen gaan om eens te kijken naar een wagen want hij is nu 17 j en je weet hoe dat gaat he een wagen aan hun 18j zou leuk zijn bij deze vraag ik een gratis ticket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *