Gratis Hello Belgium Railpass

De Corona crisis heeft ook zeldzame positieve punten. één van die punten is dat elke Belg tot 30 september een gratis Hello Belgium Railpass kan aanvragen.

De Railpass is goed voor 2 gratis ritten per maand vanaf 5 oktober 2020 t.e.m. 31 maart 2021. Op weekdagen mag je met je Railpass reizen vanaf 9.00 uur, in het weekend is er geen uurbeperking.

Je kan je gratis “corona railpass” van de NMBS aanvragen via deze link!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

1 reactie

  1. beste,
    Ik ontving een gratis Hello pass en heb volgende opmerkingen. Ik behoor tot risico groep Covit 19(+70 en ook medisch). Ik stel me de vraag nu het overal bijna oranje en rood is hoe de mensen, in het geval zoals ik, die streng de coronamaatregelen in acht moeten nemen gebruik kunnen maken van deze pas in de eerst volgende maanden,zelfs misschien tot in het voorjaar. Er wordt IEDEREEN ten sterkste aangeraden zo weinig mogelijk verplaatsingen, contacten, bepaalde steden niet te bezoeken , enz ,aangeraden, zeg maar bijna opgedrongen. Waar dient die pas dan eigenlijk voor; is dit een vergiftigd geschenk nu, en cadeau die je eigenlijk niet kan gebruiken ? Graag uw reactie. Mvg J. Ichiels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *