Gratis Corona mondmaskers

In deze moeilijke Corona tijden moeten we elkaar zoveel mogelijk helpen. Om uit de lockdown te komen is het nu al verplicht om een mondmasker te dragen als je het openbaar vervoer neemt.

De komende tijd zal het dragen van mondmaskers waarschijnlijk verder opgelecht worden als we ons in het openbaar begeven om te voorkomen dat we binnen enkele weken opnieuw in lockdown moeten gaan.

Maar hoe kom je nu aan gratis Corona mondmaskers.

Optie 1. Maak zelf een Corona mondmasker. Op de website Maakjemondmasker.be kan je het patroon terugvinden en een handleiding die je stap voor stap helpt met het maken van een mondmasker.

Optie 2. Veel gemeentes bezorgen hun inwoners gratis mondmaskers. Informeer dus zeker eens bij jouw gemeente of dit ook het geval is en of hoe je het dan kan krijgen.

Optie 3. Kijk in de Facebook groepen van jouw gemeente. Waarschijnlijk zijn er in jouw buurt wel mensen die gratis mondmaskers aan het maken zijn.

Heb je zelf nog tips over initiatieven om aan een gratis Corona mondmasker te komen? Laat het dan hieronder in de reacties weten.

Samen komen we hierdoor!


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

2 reacties

  1. Bedankt voor het patroon, nu kan ik zelf aan de slag aangezien de stoffenwinkels ook terug open zijn sinds vandaag.

  2. Voorlopig nog niets gehoord van de gemeente ivm gratis grondmaskers voor de inwoners, zullen dus zelf op zoek moeten naar een alternatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *