Gratis Apple Pay bij Hello Bank


Apple Pay is beschikbaar in België, echter biedt momenteel bijna geen enkele bank ondersteuning voor deze nieuwe dienst aan. Gelukkig biedt Hello Bank wel ondersteuning aan voor Apple Pay. Wij vonden een manier om gratis gebruik te kunnen maken van Apple Pay via Hello Bank en bovendien krijg je er nog eens 50 euro gratis bovenop.

Stap 1 is om een gratis zichtrekening te openen bij Hello Bank via deze link! Door de tijdelijke actie die Hello Bank momenteel heeft lopen krijg je een gratis zichtrekening met gratis bankkaart, apple pay ondersteuning en als je aanvraag wordt goedgekeurd stort Hello Bank 50 euro op je rekening als welkomstcadeau.

Stap 2 is om nu de Apple Pay functie te gaan activeren voor jouw Hello bank rekening dit doe je als volgt:

Voor iPhone:

Meld je aan in de Hello bank! app op je iPhone en tik op ‘Meer’ > ‘Instellingen’ > ‘Apple Pay’ > ‘Aan de slag’. Er verschijnt een overzicht van je bank- en kredietkaarten. Kies de eerste kaart die je wil gebruiken met Apple Pay en tik op de knop ‘Voeg toe aan Apple Wallet’ > ‘Volgende’. Lees de algemene voorwaarden en tik op ‘Akkoord’ > ‘Gereed’. De kaart is nu klaar voor betalingen met Apple Pay op jouw iPhone.

Voor iPhone en Apple Watch:

Meld je aan in de Hello bank! app op je iPhone en tik op ‘Meer’ > ‘Instellingen’ > ‘Apple Pay’ > ‘Aan de slag’. Er verschijnt een overzicht van jouw bank- en kredietkaarten. Kies de eerste kaart die je wil gebruiken met Apple Pay en tik op de knop ‘Voeg toe aan Apple Wallet’. Selecteer je iPhone en tik op ‘Volgende’. Lees de algemene voorwaarden en tik op ‘Akkoord’ > ‘Gereed’.
De kaart is nu klaar voor betalingen met Apple Pay op je iPhone. Tik vervolgens op de knop ‘Voeg toe aan Apple Wallet’ naast je Apple Watch en herhaal dezelfde stappen (kaart kiezen > ‘Voeg toe aan Apple Wallet’ > ‘Volgende’ > ‘Akkoord’ > ‘Gereed’). Apple Pay is nu ook geactiveerd voor betalingen met de gekozen kaart op je Apple Watch.

Vanaf nu kan je in de winkels betalen via Apple Pay en hoef je weer wat minder dingen op zak te hebben 🙂


Populairste acties van het moment:


Op de hoogte blijven van andere leuke acties die we ontdekken? Volg dan zeker onze Facebook pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *